Bespaar tijd en een hoop gedoe! 

Dankzij Safety Triggers ben je steeds op de hoogte van de veiligheidstaken en hoef je niets meer te vergeten. Het is zo simpel ingericht dat het je weinig tijd kost om er even aandacht aan te geven. Dat geldt voor jou én voor de medewerkers.


Safety Triggers is de ideale basis voor veiligheid op de werkvloer. In het dashboard zet je alle veiligheidsinformatie die voor jouw bedrijf belangrijk is. Ook voor VCA certificaathouders levert Safety Triggers een waardevolle bijdrage.

En is er een keer een audit of veiligheidsinspectie? Open dan snel je dashboard vanaf je telefoon of computer, en laat in 1 oogopslag zien wat de status is van alle veiligheidszaken. Dus naast een groter veiligheidsbewustzijn, scoor je ook goed tijdens controles!

Wil jij ook alles in 1 keer kunnen vinden?

Meld je hier aanWettelijke taken volgens Arbowet

 • 1. Het bedrijf heeft een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E)
  2. Er is een concreet actieplan met betrekking tot de veiligheidstaken
  3. Er is een preventiemedewerker
  4. Acties worden uitgevoerd en geborgd, denk aan: arbobeleid, BHV plan, werkplekinspecties, vastlegging…
  5. Voorlichting en instructie aan medewerkers
  6. Toezicht houden op de werkvloer

We adviseren om voor het opstellen van de RI&E een deskundige in te schakelen. Ook dat scheelt je tijd en gedoe. Voor, tijdens of na dat traject zet je Safety Triggers in. Hiermee zorg je onder andere voor de planning en borging van veiligheid op de werkvloer.

Voor wie is Safety Triggers

Safety Triggers is voor iedere ondernemer die wil bijdragen aan het welzijn van zijn medewerkers én aantoonbaar wil voldoen aan de Arbowet- en regelgeving.

 • Voor de medewerker die getriggerd wordt via een berichtje en toegang heeft tot zijn eigen dashboard. Hierin kan hij onder andere meldingen zetten of een lmra volgen.
 • Voor de preventiemedewerker die een eigen veiligheidskalender kan bijhouden, triggers en toolboxen uitzet en werkplekinspecties verwerkt.
 • Voor de manager die in het dashboard kan zien wat het verloop is van meldingen, inspecties, etc.

Stuur je bericht en je krijgt zo snel mogelijk een reactie. img 1