Logo Safety Triggers
Vraag en antwoord


Vraag en antwoord over Safety Triggers




ALGEMEEN


Welke abonnementen zijn er?

Er zijn vier abonnementen, afgestemd op de grootte van je organisatie of locatie.


Wat krijg ik bij een abonnement?

Toegang tot een persoonlijk dashboard in een beveiligde omgeving, beschikbaar voor alle gebruikers op zowel desktop als app.


Wat is het dashboard?

Het dashboard is de online omgeving van je organisatie waar alle relevante veiligheidsinformatie te vinden is.


Hoe krijg ik toegang tot het dashboard?

Na aanmelding van je bedrijf krijg je toegang tot je eigen Safety Triggers dashboard. Je kunt dan meteen aan de slag met het persoonlijke dashboard van jouw bedrijf.


Hoe start ik met Safety Triggers?

Registreer je bedrijf, geef medewerkers een introductie en volg de stappen in de snelstartgids. Basisinformatie wordt in het dashboard geladen, en je krijgt wekelijks tips per e-mail. Voor extra ondersteuning kun je contact opnemen.


Kan Safety Triggers helpen met de inrichting van het dashboard?

Ja, onze ambassadeurs kunnen dit voor je regelen, inclusief de introductie voor management en medewerkers en de basisinrichting van het systeem.


Moet ik alle medewerkers toevoegen aan het dashboard?

Nee, dat is niet nodig. Je kunt alleen de preventiemedewerker en veiligheidskundige toevoegen. Het abonnement is echter gebaseerd op het totale aantal medewerkers.


Hoe worden de kosten bepaald?

De licentie- en abonnementskosten hangen af van het aantal medewerkers. Bij wijzigingen in medewerkersaantallen, kun je een mail sturen naar info@safetytriggers.nl zodat het abonnement kan worden aangepast. Het nieuwe maandbedrag volgt dan met de volgende afschrijving.


Wat gebeurt er als mijn gebruikersaantal verandert?

Bij toename wordt het nieuwe licentiebedrag aangepast met verrekening van de reeds betaalde kosten. Bij vermindering worden geen kosten terugbetaald.


Hoe werken betalingen?

Na een gratis proefperiode kun je een abonnement afsluiten, waarbij de licentiekosten direct worden betaald. Hierna gaat de automatische incasso in voor het maandbedrag en de jaarlijkse licentie. Op afschriften zie je ook NRdoet, het moederbedrijf van Safety Triggers.


Voor hoe lang sluit ik een abonnement af?

Na de proefperiode sluit je een abonnement af voor 1 jaar. Na het eerste jaar kun je met een maand opzegtermijn stoppen, waarbij de opzegging per de eerste dag van de volgende maand ingaat. Stel dat je op 11 november opzegt, dan eindigt het abonnement op 1 januari.


Wat gebeurt er met mijn gegevens bij opzegging?

Gegevens worden 6 maanden bewaard en je ontvangt hierover een notificatie. Zonder reactie worden de gegevens na 6 maanden verwijderd.


Wie heeft toegang tot mijn dashboard?

Alle dashboardgebruikers hebben toegang, met 3 niveaus: eigenaar, beheerder(s), en medewerkers. Op verzoek kan de helpdeks van Safety Triggers inloggen als eigenaar om te ondersteunen.


Hoe anoniem is anoniem?

In Safety Triggers kunnen gebruikers anonieme meldingen doen en anoniem enquêtes invullen. Als je een melding anoniem verstuurt, wordt niet opgeslagen welke gebruiker deze heeft gedaan. Dit blijft verborgen voor zowel de werkgever als Safety Triggers. Zelfs met database-toegang is niet te achterhalen wie de melding heeft ingediend. Anoniem betekent hier echt volledig anoniem!


Wat doe ik als iets niet werkt?

Klik op het oranje bolletje rechtsonder en stuur je bericht. Als de helpdesk niet direct reageert, ontvang je later een e-mail.


Hoe worden mijn gegevens beschermd?

Het Safety Triggers dashboard wordt beschermd met Laravel, een toonaangevend PHP-framework. Deze staat bekend om zijn robuuste en veilige applicatieontwikkeling en is een integraal onderdeel van de veiligheid van Safety Triggers.

  • CSRF Bescherming -Bescherming tegen Cross-Site Request Forgery aanvallen, waarbij ongeautoriseerde commando’s worden uitgevoerd namens een geauthenticeerde gebruiker.
  • SQL Injectie Preventie -Automatische preventie van SQL injectie-aanvallen door gebruik te maken van parameter binding.
  • Wachtwoord Beveiliging -Gebruik van geavanceerde hashing algoritmes voor het veilig opslaan van wachtwoorden.
  • Authenticatie en Autorisatie -Implementatie van een veilig authenticatie- en autorisatiesysteem.
  • Regelmatige Veiligheidsaudits -Periodieke audits om de veiligheid van het systeem te waarborgen en voortdurend te verbeteren.
  • Back-ups -Dagelijkse back-ups zorgen voor een snel herstel van data in het geval van een calamiteit.
  • Toegangsbeheer - Een strikt beleid zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot relevante data en functionaliteiten.



PROEFPERIODE


Hoe lang duurt de proefperiode?

De proefperiode duurt minimaal 1 maand vanaf je aanmelding. Soms kan deze periode langer zijn, bijvoorbeeld tijdens acties of op verzoek.


Welke functies zijn beschikbaar in de proefperiode?

Tijdens de proefperiode heb je volledige toegang tot alle functies in Safety Triggers. Je kunt het dashboard gratis en vrijblijvend uitproberen.


Wordt de proefperiode automatisch verlengd?

Nee, na de proefperiode kun je niet meer inloggen tot je een abonnement afsluit. Je gegevens blijven echter bewaard, en je kunt op elk moment een abonnement afsluiten om weer toegang te krijgen.


Wat gebeurt er met de gegevens na de proefperiode als ik niet verleng?

Gegevens worden 6 maanden bewaard, met een bericht voorafgaand aan verwijdering.